Svédasztalos menü

vasárnap, március 03. (ebéd, vacsora)

Leves:
  • Húsleves májgombóccal
  • Burgonyakrémleves kolbászchips-szel
Főétel:
  • Mátrai borzaska zöldséges bulgurral
  • Gombás erdei marharagu galuskával
Desszert:
  • Csúsztatott palacsinta

hétfő, március 04. (ebéd, vacsora)

Leves:
  • Palócgulyás
  • Narancsos fahéjas almaleves
Főétel:
  • Rántott sertésborda gombás párolt rizzsel
  • Hentes tokány tésztával
Desszert:
  • Meggyes rétes

kedd, március 05. (ebéd, vacsora)

Leves:
  • Szoljanka leves
  • Pulykabecsinált leves
Főétel:
  • Hagymás mustáros tarja petrezselymes burgonyával
  • Fűszeres roston sült csirkecomb csíkok röszti burgonyával
Desszert:
  • Tiramisu

szerda, március 06. (ebéd, vacsora)

Leves:
  • Káposztakrémleves pirított kolbász chips-szel
  • Pázmándi gombóc leves
Főétel:
  • Sertéspörkölt füstölt csülökkel és steakburgonyával
  • Sajttal sonkával töltött csirkemell bacon-be tekerve zöldfűszeres párolt rizzsel
Desszert:
  • Fanta szelet

csütörtök, március 07. (ebéd, vacsora)

Leves:
  • Tárkonyos csirkeraguleves
  • Gyümölcsleves
Főétel:
  • BBQ csirkeszárny zöldséges kuszkusszal
  • Kapros túróval töltött sertéskaraj csónakburgonyával
Desszert:
  • Nutellás palacsinta

péntek, március 08. (ebéd, vacsora)

Leves:
  • Lencsegulyásleves
  • Zellerkrémleves pirított krutonnal
Főétel:
  • Sokmagvas csirkemell kukoricás rizzsel
  • Bakonyi sertésszelet hasábburgonyával
Desszert:
  • Duplacsokis torta szelet

szombat, március 09. (ebéd, vacsora)

Leves:
  • Babos csülkös káposztaleves
  • Csirkés édesburgonyakrémleves
Főétel:
  • Bolognai spagetti
  • Búbos csirkemell kölessel
Desszert:
  • Barackos pite

Ebéd 11:30 - 15:00

leves + főétel: 2 290 Ft (hétvégén 2 790 Ft)

Vacsora 18:00 - 21:30

leves + főétel + desszert: 2 790 Ft