Rendezvény

Rendezvények lebonyolításához egy két részre osztható, összesen 195 m2 méretű konferenciaterem áll rendelkezésre. A terem modern technikai eszközökkel van ellátva, cateringgel, szállással is igényelhető. A konferenciaterem természetes megvilágítású, légkondicionált, hangszigetelt, akadálymentesített, teljes hang és rendezvénytechnikával felszerelt. A teremből közvetlenül hangulatos kerthelyiség nyílik, ahol többek között lehetőség van köszöntők, welcome fogadások lebonyolítására. A rendezvényre érkezők számára zárt, kamerával megfigyelt 110 férőhelyes parkolóház (mélygarázs, illetve felszíni parkolók) és ingyenes WIFI használat áll rendelkezésre.

  • Konferenciatermünk a PREMIUM APTS földszintjén található, természetes megvilágítással, beépített légtechnikával, utcafronti és Lobbyn keresztüli bejárattal.
  • Alapterülete 195 m2, mely A és B részre oszlik. A két rész nincs fallal különválasztva, igénytől függően bármilyen elrendezés rugalmasan megvalósítható benne.
  • A technikai háttér a legkorszerűbb módon lett kialakítva: interaktív TV érintőképernyős tábla, vetítővászon, projektor, flipchart, Bluetooth hangosítás, mikrofon; a terem Wi-Fi lefedettséggel rendelkezik.
Terem Alapterület Bankett Fogadás Színház Iskolapad
Konferencia A + B 195 m2 120 fő 180 fő - -
Konferencia A 150 m2 150 fő 130 fő 150 fő 80 fő
Konferencia B 45 m2 35 fő 35 fő 40 fő 30 fő